Cel mai bun portar de la CM 2018 a închis televizorul în minutul 94 al finalei: Nu puteam să-i văd

Belgianul Thibaut Courtois a fost ales cel mai bun portar al CM 2018, dar a fost anunţat de către prieteni. El a stins televizorul în minutul 90+4 al finalei Franţa - Croaţia pentru a nu-i vedea pe Pogba şi compania cum se bucură pentru obţinerea trofeului.

5981 afișări
Imaginea articolului Cel mai bun portar de la CM 2018 a închis televizorul în minutul 94 al finalei: Nu puteam să-i văd

Cel mai bun portar de la CM 2018 a închis televizorul în minutul 94 al finalei

"Am închis televizorul în minutul 94 ca să nu-i văd pe francezi cum sărbătoresc titlul mondial. Prietenii mi-au spus apoi că Modric tocmai a primit titlul de cel mai bun jucător şi că o să fie anunţat cel mai bun portar. Când prietenii mi-au spus că eu sunt, am deschis televizorul şi am urmărit <live> din nou.

Este o onoare incredibilă. Sunt fericit că am avut multe intervenţii şi am ajutat echipa. Dar nu asta era important, voiam să ajungem cât mai departe", a declarat Courtois, conform celor de la L'Equipe.

Franţa a câştigat Cupa Mondială pentru a doua oară în istorie, după ce a învins cu 4-2 selecţionata Croaţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici