Cel mai SCUMP divorţ | Un cunoscut nume din lumea sportului, la al treilea mariaj EŞUAT

Roman Abramovich este în prag de divorţ! Cât îl poate costa despărţirea pe patronul lui Chelsea, omul cu o avere estimată la peste 7 miliarde de euro, potrivit ProSport.

4578 afișări
Imaginea articolului Cel mai SCUMP divorţ | Un cunoscut nume din lumea sportului, la al treilea mariaj EŞUAT

Cel mai SCUMP divorţ din lume Un cunoscut nume din lumea sportului, la al treilea mariaj EŞUAT

Patronul lui Chelsea, miliardarul Roman Abramovich (50 de ani), s-a despărţit de soţia sa, Dasha Zhukova (36 de ani), iar cei doi urmează să divorţeze, anunţă astăzi presa din Anglia.

Cei doi s-au cunoscut în 2005 şi s-au căsătorit în secret trei ani mai târziu, în 2008, având împreună doi copii, iar acum şi-au anunţat despărţirea printr-un comunicat de presă: "După 10 ani împreună, am luat dificila decizie de a ne despărţi, dar vom rămâne prieteni apropiaţi, părinţi şi parteneri în proiectele pe care le-am dezvoltat împreună.

TITLURILE ZILEI

Suntem determinaţi să ne creştem împreună cei doi copii şi vom continua să colaborăm în calitate de co-fondatori ai Museului Garage de artă contemporană din Moscova şi ai centrului cultural "New Holland Island", din Sankt Petersburg".

Cât îl va costa divorţul pe Abramovich? La ultima despărţire a plătit peste 170 de milioane de euro

Cu o avere estimată la peste 7 miliarde de euro, Abramovich se află acum în faţa unui nou divorţ ce are potenţialul să devină extrem de costisitor. La ultima despărţire, de Irina Vyacheslavovna Malandina, Abramovich a ajuns la o înţelegere pentru a plăti aproximativ 170 de milioane de euro, plus un acord prin care afaceristul rus se obligă să acopere toate cheltuielile necesare creşterii celor cinci copii pe care îi are împreună cu Irina.

Citeşte continuare pe ProSport

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici