Celtic Glasgow - CFR Cluj, din grupele Europa League, se joacă joi, 3 octombrie. Ora meciului

CFR Cluj se pregăteşte să o întâlnească pentru a treia oară în acest sezon pe Celtic Glasgow. De data aceasta cele două formaţii se vor duela în grupele Europa League, iar meciul tur va fi pe terenul scoţienilor joi, 3 octombrie, de la ora 22:00.

354 afișări
Imaginea articolului Celtic Glasgow - CFR Cluj, din grupele Europa League, se joacă joi, 3 octombrie. Ora meciului

Celtic Glasgow - CFR Cluj, din grupele Europa League, se joacă joi, 3 octombrie. Ora meciului

Celtic nu are amintiri prea plăcute în ceea ce priveşte partidele cu CFR Cluj. Campioana României a eliminat-o pe gruparea scoţiană din cursa pentru grupele Ligii Campionilor, în preliminariile jucate în această vară. În meciul disputat acasă echipa lui Dan Petrescu a remiza, scor 1-1, cu Celtic, în timp ce, pe terenul din Glasgow, s-a impus cu 4-3 şi s-a calificat în play-off-ul Ligii.

Înaintea partide jucătorii de la CFR Cluj au primit o veste mai puţin bună. Antrenorului lor, Dan Petrescu, i s-a făcut rău, iar prezenţa acestuia pe bancă la ora meciului este incertă. Potrivit Digi Sport, tehnicianul campioanei a acuzat dureri la stomac.

"Sperăm ca Dan să ni se alăture. Nu este o problema gravă, ne dorim să revină pe bancă", a spus secundul Alin Minteuan la conferinţa de presă, citat de The Sun, care a fost completat şi de portarul CFR-ului, Gieudrius Arlauskis:

"Chiar înainte să plecăm la stadion, ne-a spus că nu se simte foarte bine, dar ştim că este un luptător. Cred că va fi în regulă mâine. Chiar dacă nu va fi 100%, sunt încrezător că va fi alături de noi mâine".

Referitor la partida de joi, 3 octombrie, de la ora 22:00, ardelenii sunt încrezători.

"Vom vedea ce inventează din nou Dan Petrescu, pentru că trebuie să găsească din nou o surpriză, să reuşim să ne calificăm. Nu ne este frică, nu avem nimic de pierdut. Cred că şi un egal este binevenit în meciul cu Celtic Glasgow", a spus oficialul clubului CFR Cluj, Bogdan Mara.

Acesta va fi al doilea meci din grupele Europa League din acest sezon. În urmă cu două săptămâni, CFR Cluj a început excelent grupa, a câştigat pe teren propriu, 2-1, cu Lazio, în timp ce adverasara de joi a clujenilor, Celtic, s-a întors cu un punct din deplasarea de la Rennes, 1-1.

"Au fost o dată bătuţi de noi şi eliminaţi de noi şi sigur vor avea o motivaţie în plus, asta e clar. Am pus presiune singuri după această victorie, iar acum trebuie să suportăm această presiune şi să încercăm să ieşim din grupe, ceea ce nu îmi închipuiam la începutul competiţiei", a precizat Dan Petrescu în urmă cu câteva zile.

Celtic Glasgow - CFR Cluj va fi joi, 3 octombrie, de la ora 22:00. În a doua înfruntare din grupa E, se vor întâlni Lazio şi Rennes, de la aceeaşi oră, pe stadionul Olimpico din Roma.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici