Celtic Glasgow – CFR Cluj, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se joacă marţi. Ora meciului

Celtic Glasgow şi CFR Cluj se vor înfrunta, marţi, începând cu ora 21:45, în a doua manşă a turului 3 preliminar al Ligii Campionilor.

202 afișări
Imaginea articolului Celtic Glasgow – CFR Cluj, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se joacă marţi. Ora meciului

Celtic Glasgow – CFR Cluj, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, se joacă marţi. Ora meciului

Primul meci a fost încheiat cu o remiză, scor 1-1. Pentru CFR Cluj, a marcat Mario Rondon, în minutul 28, iar, pentru Celtic, a înscris James Forrest, în minutul 37.

”Suntem încrezători. Trebuie să nu ne speriem. Una peste alta, să facem meciul vieţii. Şi, în momentele cheie, să avem puţin noroc. La Cluj-Napoca n-am avut, poate avem acum. Trebuie să jucăm fotbal şi să producem miracolul. Voi spuneţi că şansele sunt egale, dar nu e aşa. Ei au fotbalişti de milioane. Sper să compensăm cu inteligenţă şi să nu avem probleme cu arbitrul. Am înţeles că e avocat. Trebuie să fie corect”, a spus Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, la conferinţa de presă.

Echipe probabile:
Celtic Glasgow: Bain – Bolingoli, Ajer, Simunovic, Abd Elhamed – McGregor, Christie, Brown, Forrest – Morgan, Edouard
CFR Cluj: Arlauskis – Camora, Burcă, Vincius, Susic -Djokovic, Bordeianu, Luis Aurelio, Deac – Omrani, Rondon

Dacă va învinge Celtic Glasgow, echipa lui Dan Petrescu va înfrunta, în play-off, pe Slavia Praga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici