Celtic Glasgow va fi declarată noua campioană din campionatul scoţian de fotbal

The Telegraph anunţă că sezonul 2019/2020 al campionatului Scoţiei a fost încheiat, iar titlul îi va reveni echipei Celtic Glasgow, cea care ocupa primul loc din clasament.

270 afișări
Imaginea articolului Celtic Glasgow va fi declarată noua campioană din campionatul scoţian de fotbal

Celtic Glasgow va fi declarată noua campioană din campionatul scoţian de fotbal

 

Conform The Telegraph, UEFA a fost anunţată de această decizie, iar azi este programată o şedinţă a conducerii ligii din Scoţia. Celtic ocupa prima poziţie din campionat, cu 80 de puncte, cu 13 puncte peste echipa la care evoluează şi Ianis Hagi, Glasgow Rangers, locul 2.
 
Din cauza pandemiei cu noul coronavirus, Federaţia Sportivă din Scoţia a decis să întrerupă campionatul pe 13 martie. Mai multe campionate s-au încheiat prematur în acest an, precum cele din Franţa, Olanda, Luxemburg sau Gibraltar. Campionatul de fotbal din Belarus a fost singurul din Europa care a continuat disputarea meciurilor de fotbal.
 
Bundesliga este primul mare campionat al Europei care s-a reluat. Începând de sâmbătă, 16 mai, Conform protocolului stabilit de autorităţile germane, toate echipele se află în izolare după ce jucătorii au efectuat testele pentru COVID-19. În cantonamente, regulile sunt extrem de stricte: fotbaliştii trebuie să poarte măşti şi dorm singuri în camere; de asemenea, trebuie menţinută distanţarea socială atât la antrenamente, cât şi atunci când echipa ia masa.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici