Cerasela Pătraşcu, locul 1 la bârnă, la întâlnirea de gimnastică dintre Marea Britanie şi România

Gimnasta română Cerasela Pătraşcu s-a clasat pe primul loc, duminică, la Ipswich, în proba de bârnă din cadrul întâlnirii bilaterale Marea Britanie - România, care pregăteşte participarea la Campionatele Mondiale din luna octombrie, informează site-ul oficial al federaţiei britanice de profil.

193 afișări
Imaginea articolului Cerasela Pătraşcu, locul 1 la bârnă, la întâlnirea de gimnastică dintre Marea Britanie şi România

Cerasela Pătraşcu, locul 1 la bârnă, la întâlnirea de gimnastică dintre Marea Britanie şi România (Imagine: Bogdan Maran/Arhiva Mediafax Foto)

Pătraşcu a obţinut un punctaj de 14.425, fiind urmată de Danusia Francis (14.250) şi de românca Diana Trenca (14.200).

La sol, probă câştigată de Imogen Cairns (13.975), Dana Andrei s-a clasat pe locul doi, cu 13.925 puncte, iar Diana Trenca a ocupat poziţia a treia, cu 13.875 puncte.

Raluca Haidu a terminat pe locul trei proba de sărituri (13.638 puncte), după Imogen Cairns şi Jennifer Pinches (cât 13.939 puncte).

Dana Andrei a câştigat medalia de bronz la paralele (13.600), fiind devansată în clasament de Becky Downie (14.175) şi Danusia Francis (14.100).

Sâmbătă, România a învins Marea Britanie în concursul pe echipe. Raluca Haidu, Daniela Andrei, Gabriela Drăgoi, Cerasela Pătraşcu şi Dianca Trenca au acumulat un total de 165.400 puncte, faţă de cele 163.100 ale Marii Britanii (în componenţa Hannah Whelan, Becky Downie, Danusia Francis, Jocelyn Hunt şi Jennifer Pinces).

La individual compus, Hannah Whelan a câştigat, cu un total de 55.650 puncte, faţă de medaliata cu argint Daniela Andrei (55.600) şi cea cu bronz, Raluca Haidu (54.900 puncte).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici