Cernat: Nu cred că Turcia mai poate intra în lupta pentru locul 2 în grupă

Fotbalistul echipei Karabukspor, Florin Cernat, a declarat vineri că selecţionata Turciei nu mai poate intra în lupta pentru locul 2 în grupa de calificare la Cupa Mondială din Brazilia şi că România mai are şanse chiar la prima poziţie.

111 afișări
Imaginea articolului Cernat: Nu cred că Turcia mai poate intra în lupta pentru locul 2 în grupă

Cernat: Nu cred că Turcia mai poate intra în lupta pentru locul 2 în grupă (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Nu cred că Turcia mai poate intra în lupta pentru locul 2. Au pierdut şi cu noi şi în Ungaria, chiar colegii mei de echipă recunoşteau că în acest moment naţionala nu are în componenţă jucători foarte valoroşi. Avem şanse în continuare, sunt doar trei puncte până la urmă. Poate prinde Olanda o zi proastă şi câştigăm la ei, pentru mine nu ar fi o surpriză. După părerea mea, Chivi şi Mutu ar trebui convocaţi meci de meci. Nu cunosc ce l-a determinat pe Chivu să renunţe la naţională, dar eu spun că de ele este nevoie mereu", a spus Cernat.

Deşi o vede pe Steaua ca este principală favorită la titlu în România, Cernat spune însă că acest campionat nu este încă jucat: "După cum a început Steaua, are şanse mari la titlu, dar campionatul este lung. 12-15 puncte se pot recupera, în fotbal nu se ştie niciodată".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici