Cesc Fabregas a dus mingea de la meciul Spaniei cu Anglia la ambasada Franţei, în semn de omagiu

Mijlocaşul Cesc Fabregas a dus mingea de la meciul amical dintre selecţionata spaniolă şi echipa Angliei, scor 2-0, la ambasada Franţei la Madrid, în semn de omagiu pentru victimele atentatelor de săptămâna trecută de la Paris, informează mirror.co.uk.

106 afișări
Imaginea articolului Cesc Fabregas a dus mingea de la meciul Spaniei cu Anglia la ambasada Franţei, în semn de omagiu

Cesc Fabregas a dus mingea de la meciul Spaniei cu Anglia la ambasada Franţei, în semn de omagiu (Imagine: AFP/Mediafax Foto)

Fabregas a depus mingea în faţa ambasadei, alături de florile ce se aflau deja acolo ca omagiu.

Reprezentativa Spaniei a învins, vineri seară, cu scorul de 2-0, selecţionata Angliei, într-un meci amical disputat la Alicante.

Atentatele de la Paris s-au soldat cu peste 130 de morţi şi sute de răniţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici