CFR a pierdut acasă cu AS Roma. Romanii s-au impus graţie unui autogol şi a unui penalty controversat

  • CFR Cluj - AS Roma 0 - 2
  • Oaspeţii s-au impus graţie autogolului lui Debeljuh şi a unui penalty controversat
  • Veretout de la AS Roma a fost protagonist în cazul ambelor goluri
508 afișări
Imaginea articolului CFR a pierdut acasă cu AS Roma. Romanii s-au impus graţie unui autogol şi a unui penalty controversat

Sursa foto: profimedia

După o primă repriză în care s-au apărat şi au fost dominaţi de romani, CFR Cluj a început cum nu se putea mai prost repriza secundă: cu autogol. În minutul 49, o centrare în careu a lui Veretout s-a transformat în autogolul lui Debeljuh.

Roma conducea cu 1 la 0. Acelaşi Veretout avea să marcheze din nou dintr-un penalty obţinut în mod bizar. Arbitrul a acordat lovitura de pedeapsă, deşi pe reluare s-a văzut clar că intrarea lui Bălgrădean a fost la minge.

CFR Cluj încă păstrează şanele unei calificări în primăvara europeană, fiind pe locul 3 cu patru puncte. AS Roma este liderul grupei A, cu 10 puncte.

În celalalt meci al grupei, Young Boys Berna au învins cu 1 la 0 pe CSKA Sofia. Elveţienii ocupă poziţia a doua cu 7 puncte, în timp ce bulgarii sunt pe ultimul loc, cu un punct.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici