CFR Cluj a învins Academica la scor de neprezentare şi se desprinde la 5 puncte de Universitatea Craiova

  • CFR Cluj a învins pe Clinceni cu 3-0 în prima etapă a play-off-ului Ligii I.
  • CFR a marcat toate golurile în repriza secundă.
126 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a învins Academica la scor de neprezentare şi se desprinde la 5 puncte de Universitatea Craiova

CFR Cluj a învins Academica la scor de neprezentare şi se desprinde la 5 puncte de Universitatea Craiova

CFR Cluj a învins duminică seara pe Academica Clinceni, pe teren propriu, cu 3-0, în prima etapă a play-off-ului Ligii 1. Ardelenii au marcat toate golurile în repriza secundă, una din reuşite fiind contestată de oaspeţi.

CFR  a dominat prima repriză, dar nu a reuşit să puncteze decisiv, Chipciu, Deac, Rondon sau Costache ratând ocazii importante.

Păun a deschis scorul imediat după pauză, cu un şut de excepţie, de la 30 de metri, direct în vinclul porţii adverse, după ce Rusescu îl pusese pe Arlauskis la încercare, în minutul 47.

Peste 3 minute, Deac a trimis cu capul din apropierea porţii, Vâlceanu a respins de pe linia porţii, însă centralul a acordat gol, în ciuda protestelor.

A treia reuşită a fost semnată de Debeljuh, care a luat faţa unui adversar, în careu, şi a trimis mingea cu capul în poarta lui Vâlceanu .

CFR a trecut provizoriu în fruntea clasamentului şi s-a distanţat la 5 puncte de Universitatea Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici