CFR Cluj a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa

BUCUREŞTI (MEDIAFAX) - Formaţia CFR Cluj a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (2-0), de echipa daneză FC Copenhaga, în etapa a V-a a grupei K a competiţiei.

29 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa

CFR Cluj a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile au fost marcate de Vingaard '36 şi N'Doye '43.

Vingaard a deschis scorul, în minutul 36, cu un şut la colţul scurt, după o centrare a lui Pospech.

FC Copenhaga a reuşit să înscrie pentru a doua oară, în minutul 43, când N'Doye a trimis mingea în poartă din lovitură liberă, de la aproximativ 25 de metri.

FC Copenhaga: 21. Wiland - 2. Pospech, 25. Jorgensen, 5. Laursen, 17. Wendt - 8. Kvist, 13. Hutchinson, 4. Norregaard (16. Kristensen '80), 20. Vingaard (3. Jensen '90) - 10. Gronkjaer (7. Almeida '72), 14. D. N'Doye. Antrenor: Stale Solbakken.

CFR Cluj: 1. Nuno Claro - 2. Tony, 20. Cadu, 3. Cabrera, 4. Panin - 19. Culio, 25. A. Leao (99. Nei '67), 31. Dani, 7. Dubarbier - 17. Y. Kone (30. Dică '79), 9. Traore (77. Deac '46). Antrenor: Andrea Mandorlini.

Cartonaşe galbene: Cadu '42, Dani '52

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Slovenia, cu Darko Ceferin la centru, ajutat la cele două linii de Bojan Ul şi Andrej Kokolj. Asistenţi suplimentari au fost Matej Jug şi Dragoslav Perici, iar arbitru de rezervă Boris Toseski.

Delegat UEFA la partida de la Copenhaga a fost albanezul Bujar Kasmi, iar observator de arbitri austriacul Wolfgang Sowa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici