CFR Cluj a ratat dramatic calificarea în optimile Europa League. Campioana a avut gol anulat în minutul 88

  • CFR Cluj a fost eliminată în şaisprezecimile Europa League.
  • Campioana României a remizat şi în returul cu Sevilla, scor 0-0, după ce, în tur, a fost 1-1.
  • Clujenii au avut un gol anulat de sistemul VAR, în minutul 88.
823 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a ratat dramatic calificarea în optimile Europa League. Campioana a avut gol anulat în minutul 88

CFR Cluj a ratat dramatic calificarea în optimile Europa League

CFR Cluj a părăsit dramatic Europa League. Ardelenii au reuşit să fie neînvinşi în cele două meciuri cu Sevilla, scor 1-1, în tur, respectiv 0-0, în retur, însă golul înscris de spanioli în deplasare a fost decisiv.

Sevilla a dominat prima repriză, însă clujenii au avut câteva ocazii spre final. Kevin Boli a semnat cea mai mare ratare a primei părţi, după un corner.

În repriza secundă, CFR Cluj a fost mai curajoasă şi putea da lovitura în minutul 88. Alexandru Păun a marcat cu un şut din afara careului, însă reuşita sa fost anulată pentru un henţ comis de Traore.

În prelungiri, echipa lui Dan Petrescu a rămas în inferioritate numerică, după ce Bordeianu a fost eliminat.

CFR Cluj părăseşte Europa League, însă după o performanţă remarcabilă. A reuşit să rămână neînvinsă contra celor de la Sevilla, a trecut de patru tururi preliminare în competiţiile europene şi a încheiat pe locul doi o grupă din care au mai făcut parte Celtic, Lazio şi Rennes.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici