CFR Cluj a ratat şansa de a se instala în fotoliul de lider al Ligii 1. FC Botoşani învinge cu 2 la 1 formaţia antrenată de Edi Iordănescu

CFR Cluj a pierdut luni seara meciul cu FC Botoşani, ratând ocazia de a prelua conducerea clasamentului în Liga 1, după ce şi FCSB pierduse cu o zi înainte în faţa celor de la Academica Clinceni.

315 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a ratat şansa de a se instala în fotoliul de lider al Ligii 1. FC Botoşani învinge cu 2 la 1 formaţia antrenată de Edi Iordănescu

Sursa foto: Mediafaxfoto

FC Botoşani - CFR Cluj s-a încheiat cu 2-1 (2-1), luni seara, în ultima partidă a etapei a 22-a din Liga 1.

Clujenii aveau nevoie de victorie pentru a trece pe prima poziţie a clasamentului şi după cum au început meciul, părea că au toate şansele să o obţină.

Debeljuh a deschis scorul în minutul 2, cu un şut bine plasat, din interiorul careului. Moldovenii au replicat prin Roman, coautor şi autor la golurile cu care Botoşianiul a preluat conducerea, înainte de pauză.

Egalarea a venit de la albanezul Enriko Papa, care a reluat cu capul o centrare a lui Roman (1-1, min. 31).

Golul cu care gazdele au preluat conducerea a venit după o fază de biliard, mingea trimisă din lovitură liberă întâi în zid, apoi în blocaj şi în cele din urmă în bară, ricoţând la Roman, care a îndeplinit o formalitate (2-1, min. 37).

Clujenii au ratat în partea secundă câteva ocazii de a reveni în meci, însă s-a încheiat 2-1 şi moldovenii urcă pe locul 5 în clasament, în timp ce CFR Cluj rămâne pe 2 şi e nevoită să aştepte un alt eventual eşec al celor de la FCSB pentru a putea trece în fruntea Ligii 1.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici