CFR Cluj are şase puncte avans în fruntea Ligii 1

CFR Cluj şi FC Viitorul au remizat, vineri seara, scor 0-0, în runda cu numărul 25 a Ligii 1. Echipa lui Dan Petrescu are şase puncte avans în fruntea Ligii 1, în timp ce formaţia lui Gică Hagi nu este sigură de prezenţa în play-off.

267 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj are şase puncte avans în fruntea Ligii 1

CFR Cluj are şase puncte avans în fruntea Ligii 1

Cea mai mare ocazie a partidei i-a aparţinut lui Gabriel Iancu, în minutul 30. Atacantul Viitorului a trimis în bara transverală cu un şut de la mare distanţă.

Clujenii au replicat prin Costache, la finalul primei reprize. Atacantul campioanei a trimis pe lângă poartă din interiorul carierei, iar repriza secundă nu a adus ocazii notabile pentru niciuna dintre formaţii.

A fost prima remiză înregistrată între CFR Cluj şi FC Viitorul în ultimele 12 întâlniri directe.

Egalul nu mulţumeşte niciuna dintre cele două formaţii.

Echipa lui Dan Petrescu ratează şansa de a căpăta un avans mai consistent în fruntea campionatului, însă se menţine pe primul loc, cu 49 de puncte, la şase lungimi de Universitatea Craiova.

Trupa lui Gheorghe Hagi urcă pe locul cinci, cu 39 de puncte, iar lupta pentru un loc de play-out se va da în ultima etapă din sezonul regulat.

În runda următoare, CFR Cluj va juca pe terenul Universităţii Craiova, în timp ce FC Viitorul va primi vizita celor de la Academica Clinceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici