Bayern Munchen a învins CFR Cluj, scor 4-0, şi s-a calificat în optimile Ligii Campionilor

Campioana României, CFR Cluj, a fost învinsă, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), de formaţia germană Bayern Munchen, în etapa a IV-a a grupei E a Ligii Campionilor, germanii asigurându-şi calificarea în optimile competiţiei în urma acestui rezultat.

74 afișări
Imaginea articolului Bayern Munchen a învins CFR Cluj, scor 4-0, şi s-a calificat în optimile Ligii Campionilor

Bayern Munchen a învins CFR Cluj, scor 4-0, şi s-a calificat în optimile Ligii Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Gomez '12, '24, '71 şi Muller '90.

0-1: Lahm a centrat de partea dreaptă, Schweinsteiger a şutat la poartă, Stăncioiu a respins şi Gomez a înscris din apropiere.

0-2. Hamit Altintop a centrat din dreapta, Schweinsteiger a recentrat în careul mic şi Gomez a împins balonul în poartă din 3 metri.

0-3: Schweinsteiger a simulat un şut la poartă, i-a pasat lui Gomez şi acesta l-a învins pe Stăncioiu cu un şut de la 14 metri.

0-4: Hamit Altintop a lobat balonul peste Stăncioiu, iar Muller a urmărit balonul şi a înscris în poarta goală din 2 metri.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 4. Panin, 20. Cadu (2. Tony '78), 13. Piccolo, 24. Rada - 16. Bastos (22. Hora '46), 11. Costa, 7. E. Dică (66. Edimar '46), 19. Culio - 10. De Zerbi - 9. Traore. Antrenor: Sorin Cârţu.

Bayern Munchen: 1. Butt - 21. Lahm, 5. Van Buyten, 6. Demichelis, 23. Pranjici - 44. Timoşciuk, 16. Ottl - 8. Hamit Altintop, 31. Schweinsteiger (25. Muller '75), 39. Kroos - 33. Gomez. Antrenor: Louis van Gaal.

Vezi aici rezumatul video al meciului

Cartonaşe galbene: Bastos '27, Traore '76 / Ottl '15, Schweinsteiger '25, Demichelis '60

Arbitri: Serge Gumienny (central) - Mark Simons, Frank Bleyen (asistenţi) - Luc Wouters, Peter Vervecken (asistenţi suplimentari) - Sebastien Delferiere (rezervă) - toţi Belgia.

La partida de la Cluj au asistat aproximativ 14.100 de spectatori. La meci au fost prezenţi şi 1.000 fani ai nemţilor, printre care şi suporteri din Bulgaria şi Ungaria.

Pe bancă la Bayern Munchen au luat loc şapte oficiali şi patru fotbalişti.

Spre finalul primei reprize spectatorii de la tribuna a doua l-au fluierat pe căpitanul clujenilor, Ricardo Cadu.

La pauză, la intrarea la cabine, spectatorii de la tribuna a doua l-au aplaudat pe Louis van Gaal şi l-au fluierat pe Sorin Cârţu.

De asemenea, la finalul meciului, spectatorii i-au fluierat pe jucătorii clujeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici