CFR Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-0, în Liga I

Echipa CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ, într-un meci din prima etapă a sezonului 2014-2015 al Ligii I.

193 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-0, în Liga I

CFR Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 4-0, în Liga I (Imagine: Dan Horia Tautan/Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de Tade '33, '42, Fl. Costea '52 şi Negruţ '57.

1-0: Camora a centrat din partea dreaptă şi Tade a înscris cu o lovitură de cap de la 9 metri.

2-0: Tade a primit o minge în mijlocul careului advers, a preluat şi a înscris cu un şut din întoarcere, de la 10 metri.

3-0: Deac i-a pasat lui Costea, acesta a preluat, a rămas singur cu portarul Jovici şi a înscris cu un şut de la 12 metri.

4-0: Negruţ a înscris cu un şut puternic din mijlocul careului advers, după o centrare din partea dreaptă.

În minutul 60, Larie a ratat un penalti dictat de arbitrul Marcel Bîrsan după un fault comis de Marc asupra la Guima.

CFR Cluj: Felgueiras - Susici, Larie, Rada, Camora - Muniru, Monroy - Deac, Negruţ (Christian '63), Fl. Costea (Jakolis '75) - Tade (Guima '56). Antrenor: Vasile Miriuţă.

Ceahlăul Piatra Neamţ: Jovici - Dumitraş, Marc, Ichim, Cazan - Onciu (Tăbăcariu '69), Achim - Chitoşcă (Margină '76), Pavel, Ţepeş (Popadiuc '46) - Mândruşcă. Antrenor: Marin Barbu.

Cartonaşe galbene: Negruţ '29, Larie '64 / Marc '59.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Adrian Ghinguleac, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Paul Unimătan (rezervă).

Observatori: Cristian Nica, Marian Ivan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici