CFR Cluj – Chindia Târgovişte, în etapa 17 din Liga 1, se joacă astăzi. ORA meciului

CFR Cluj va întâlni, vineri, începând cu ora 20:30, pe Chindia Târgovişte, în etapa 17 din Liga 1.

124 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj – Chindia Târgovişte, în etapa 17 din Liga 1, se joacă astăzi. ORA meciului

CFR Cluj – Chindia Târgovişte, în etapa 17 din Liga 1, se joacă astăzi. ORA meciului

"A pus probleme la toată lumea Chindia. A bătut pe Dinamo, a făcut egal cu Craiova, a bătut pe Astra, a pierdut la limită cu FCSB, iar cu Viitorul au avut foarte mare ghinion. Când mai avem o lună şi opt meciuri, putem fi ori pe primul loc, ori pe 2, ori pe 3, ori pe 5, ori pe 6. Pe o rază de şase puncte sunt cinci echipe şi se poate întâmpla orice până la Sărbători, adică până la Crăciun", a declarat la conferinţa de presă premergătoare partidei, antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu.

De cealaltă parte, Viorel Moldovan, tehnicianul Chindiei, a declarat: ”Am nevoie de o echipă nervoasă cu nervii, în sensul bun al cuvântului, să avem nerv, flacără şi să ardem flacăra".

Echipe probabile:
CFR Cluj: Arlauskis - Susic, Vinicius, Boli, Camora - Itu, Bordeianu, Ad. Păun - V. Costache, Rondon, Omrani
Chindia: Aioani - Martac, Benga, Leca, Neciu - Neguţ, Raţă, Bic, Yameogo - Voduţ, Dumiter

În clasamentul Ligii 1, CFR Cluj este lider, cu un total de 31 de puncte, iar Chindia Târgovişte se află pe locul 10, cu 17 puncte.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici