CFR Cluj învinge Astra Giurgiu, scor 3-2, şi are patru puncte avans în fruntea Ligii 1

Formaţia CFR Cluj a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 3-2, echipa Astra Giurgiu, în etapa a 12-a a Ligii 1.

125 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj învinge Astra Giurgiu, scor 3-2, şi are patru puncte avans în fruntea Ligii 1

CFR Cluj învinge Astra Giurgiu, scor 3-2, şi are patru puncte avans în fruntea Ligii 1

Au marcat: Ibrahima Balde 3', Ciprian Deac 50', Damjan Djokovic 79'/Cristi Manea 73'-autogol, Alex Ioniţă 90+2'.

În clasament, liderul CFR Cluj acumulează 29 de puncte şi reface avansul de patru puncte faţă de ocupanta locului 2, FCSB. Astra se află pe poziţia a cincea, cu 22 de puncte.

0-1: Dan Nistor trimite o pasă ideală pentru Ibrahima Balde, pe care îl lasă singur cu portarul, iar atacantul senegalez deschide scorul.

0-2: Balde îi pasează lui Culio, mijlocaşul argentinian trimite mai departe la Deac, în careu, care înscrie cu un şut la colţul lung.

1-2: Belu şutează la poartă, iar Arlauskis respinge în pieptul lui Manea şi mingea intră în poartă.

1-3: Ibrahima Balde pătrunde în flancul drept, de unde centrează în careu pentru Deac, care, la rândul său, trimite înapoi pentru Djokovic, iar mijlocaşul croat şutează puternic şi îl învinge pe Iliev.

2-3: Belu centrează la colţul scurt pentru Ioniţă, iar mijlocaşul preia de lângă Mureşan şi şutează la colţul lung, lăsându-l fără replică pe Arlauskis.

Astra: Iliev - Belu, Bejan (Moise 69'), Polczak, Stan - Dandea, Seto - Balaure, Marquinhos (Nyuaidzi 81'), Ioniţă - Le Tallec (Abang 53'). Antrenor: Edward Iordănescu.

CFR: Arlauskis - Manea, Mureşan, Boli, Peteleu - Hoban, Djokovic (Nouvier 89') - Nistor, Culio (L. Rus 75'), Deac - Balde (Vera 83'). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Le Tallec 33', Dandea 41', Marquinhos 41'.

Arbitri: Marius Avram (centru), Vladimir Urzică şi Ciprian Danşa (asistenţi), Iulian Călin (rezervă).

Observatori: Eduard Dumitrescu (CCA), Constantin Ţolea (LPF).

Stadion: "Marin Anastasovici" - Giurgiu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici