CFR Cluj nu a reuşit să umple arena la partida cu Lazio Roma. Cu ce sumă din bilete s-au ales ardelenii

CFR Cluj nu a avut parte de un stadion plin în debutul grupelor Europa League, împotriva celei mai puternice echipe, Lazio Roma. Ardelenii au făcut, se pare, o greşeală de marketing şi nu au reuşit să umple arena. Potrivit informaţiilor oficiale, la partidă au asistat doar 8.000 de spectatori.

326 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj nu a reuşit să umple arena la partida cu Lazio Roma. Cu ce sumă din bilete s-au ales ardelenii

CFR Cluj s-a ales cu aproximativ 70.000 de euro din bilete, după partida cu Lazio Roma

Arena CFR-ului are o capacitate de 23.500 locuri. De vină au fost preţurile, prea mari pentru mulţi dintre suporterii campioanei, care au preferat să vadă meciul la televizor. Cel mai ieftin tichet a fost 85 de lei, iar cel mai scump 600 de lei. Astfel, după debutul în grupele Europa League, CFR Cluj s-a ales cu aproximativ 70.000 de euro. Dacă preţurile ar fi fost la jumătate, iar stadionul ar fi fost plin, bonusul ar fi fost de aproape 10 ori mai mare, de peste 600.000 de euro.

Acceaşi părere o are şi Ionuţ Rada, care şi-a expus opinia imediat după finalul meciului. ”Stadionul nu a fost plin şi nu te simţi ca pe stadioanele cu o galerie fanatică. Şi jucătorii ar fi simţit victoria mult mai importantă. Aici şi clubul trebuie să lucreze mai mult şi suporterii trebuie să vină să susţină echipa în număr cât mai mare, pentru că e clar că CFR-ul, din punct de vedere sportiv, funcţionează foarte bine”, a precizat fostul fundaş central la Gsp Live.

CFR Cluj a învins-o pe Lazio, joi seara, scor 2-1, în prima rundă din grupele Europa League. Ardelenii au revenit după ce au fost conduşi şi au trecut pe primul loc în grupa E, din care mai fac parte Rennes şi Celtic Glasgow. Următorul meci al lui CFR în competiţia europeană va avea loc joi, 3 octombrie, pe terenul lui Celtic Glasgow, campioana Scoţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici