CFR Cluj - Poli Iaşi 1-0, în etapa a 12-a a Ligii 1 Betano

CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în faţa lui Poli Iaşi şi a trecut pe primul loc în Liga 1 Betano, cu 23 de puncte. Singurul gol al partidei a fost reuşit de Andrei Mureşan, în minutul 19, în urma unui corner.

87 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Poli Iaşi 1-0, în etapa a 12-a a Ligii 1 Betano

CFR Cluj - Poli Iaşi 1-0, în etapa a 12-a a Ligii 1 Betano

Clujenii au dominat mijlocul, cu Hoban, Djokovic şi Culio, însă ocaziile au venit greoi. Enoh a avut o şansă, dar a tras în plasa laterală (8), CFR a avut posesia, dar a făcut-o steril, însă în minutul 19 a venit o fază teleportată parcă din mandatul lui Dan Petrescu. Corner bătul la colţul scurt, deviere Djokovic pe colţul lung şi gol Andrei Mureşan (19). “Greul” fusese depăşit de clujeni, care trecea pe primul loc. “Marfarul” lui Conceicao era pus în mişcare şi putea să prindă “viteză”, dar Cioinac şi portarul Rusu s-au opus golului, cu intrări la sacrificiu, după un şut venit în urma combinaţiei Moutinho - Culio - Ioniţă - Ţucudean - Moutinho (32). Acelaşi Moutinho şi-a mai încercat şi el şutul, dar fără succes (44) şi CFR părea că va avea meciul la discreţie.

Echipa lui Stoican s-a schimbat după pauză, însă. A fost mai agresivă, mai energică pe faza de atac şi ceva mai inspirată, în timp ce clujenii pierdeau teren. Poli Iaşi a preluat iniţiativa şi a creat suspans, dar ocazii foarte clare nu a avut. S-a terminat 1-0, iar CFR câştigă eonomicos şi fără să practice un joc plăcut, ca pe vremea lui Dan Petrescu. Conceicao trece pe primul loc şi orice intenţii ar avea noua conducere este greu de demis. N-a pierdut de 5 etape.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici