CFR Cluj s-a calificat spectaculos în play-off-ul Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe Slavia Praga

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor după o dublă manşă de "foc" în faţa scoţienilor de la Celtic Glasgow. În retur, ardelenii au câştigat pe terenul echipei pregătite de Neil Lennon, scor 4-3, scor general 5-4.

520 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj s-a calificat spectaculos în play-off-ul Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe Slavia Praga

CFR Cluj s-a calificat spectaculos în play-off-ul Ligii Campionilor, unde o va întâlni pe Slavia Praga

CFR Cluj a deschis tabela de marcaj pe stadionul "Celtic Park" din Glasgow. În minutul 27, Omrani a centrat în careu, Deac a câştigat duelul aerian cu McGregor şi a reluat cu capul. Mingea a lovit bara şi a intrat în plasa porţii lui Bain.

În repriza a doua, scoţienii au restabilit egalitatea în minutul 51. Deac a scăpat pe contraatac, a încercat să trimită către Omrani, care a pierdut balonul şi gazdele au atacat. Mingea a ajuns în careu la James Forrest, omul care a înscris şi în tur în poarta clujenilor, care a tras cu exteriorul din careu şi a punctat pentru 1-1.

10 minute mai târziu, Elhamed a trimis în careu, Burcă a trimis în Luis Aurelio şi a ajuns la Edouard, aflat în poziţie ideală. Francezul nu a iertat din interiorul careului şi l-a executat pe Arlauskis.

Băieţii lui Dan Petrescu au primit un penalty, la henţul făcut de Brown, iar în minutul 73 Omrani a transformat de la punctul cu var. Bucuria ardelenilor nu a durat prea mult, Edouard a pasat în careu către Christie, iar acesta l-a executat pe Arlauskis din interiorul careului de şase metri şi Celtic a dus scorul la 3-2.

În minutul 80, Păun a tras puternic spre poartă, Bain a respins, dar mingea a ajuns perfect la Omrani care a reluat din alunecare şi a trimis în plasa porţii lui Celtic. În ultimele secunde ale partidei, CFR Cluj nu s-a lăsat, iar Ţucudean a punctat în plasa scoţienilor, stabilind scorul final 4-3, care a şi calificat-o în play-off-ul Ligii Campionilor.

Mai departe, în lupta pentru grupele Ligii, campioana României se va întâlni cu Slavia Praga. În cazul în care CFR va fi eliminată de echipa din Cehia, băieţii lui Dan Petrescu vor merge direct în grupele Europa League.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici