CFR Cluj şi Astra Giurgiu au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa 24-a a Ligii 1 Betano

Campioana României, CFR Cluj, continuă seria fără victorii în Liga I Betano. De când s-a reluat campionatul, în 2019, băieţii pregătiţi de Antonio Conceicao nu reuşesc să câştige.

104 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj şi Astra Giurgiu au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa 24-a a Ligii 1 Betano

CFR Cluj şi Astra Giurgiu au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa 24-a a Ligii 1 Betano

În etapa cu numărul 24, CFR a condus partida cu Astra Giurgiu cu 1-0, însă echipa lui Costel Enache a restabilit egalitatea în minutul 74.

Clujenii au jucat cu un om în plus timp de o oră, în minutul 30, Bejan a văzut cartonaşul roşu pentru o intrare dură. Cu toate acestea ardelenii au deschis scorul abia în repriza a doua, în minutul 53, când Mureşan a marcat din cornerul executat de Alexandru Ioniţă.

Scorul final a fost stabilit de Radunovic, al cărui şut a fost deviat de Culio. Până la final, Omrani a mai ratat o ocazie importantă, în prelungiri, iar CFR - Astra s-a terminat 1-1.

CFR Cluj este în continuare liderul Ligii 1 Betano, cu 48 de puncte. Pe locul secund se află Universitatea Craiova cu 45 de puncte, iar FCSB, cu un joc în minus, este pe poziţia a treia în clasament cu 44 de puncte. Luni, 18 februarie, echipa pregătită de Mihai Teja încheie etapa cu numărul 24 cu meciul jucat în deplasare pe terenul celor de la Concordia Chiajna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici