CFR Cluj şi FCSB au remizat în Liga 1

CFR Cluj şi FCSB au remizat joi, în ultimul meci al zilei din Liga 1, scor 1-1.

1883 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj şi FCSB au remizat în Liga 1

CFR Cluj şi FCSB au remizat în Liga 1

Au marcat: Vera 44'/Budescu 64'.

1-0: Urko Vera a deschis scorul cu o lovitură de cap dintr-o centrare a lui Ciprian Deac. Decarul gazdelor a executat o lovitură liberă din jumătatea adversă, Niţă a ieşit greşit pe centrare iar vârful spaniol a marcat.

1-1: Constantin Budescu a restabilit egalitatea după ce a finalizat un contraatac al oaspeţilor. Denis Man l-a servit ideal pe mijlocaş în marginea careului, de unde a şutat pe jos în bară. Mingea a ricoşat în plasa laterală a porţii lui Arlauskis.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj îşi păstrează avansul de patru puncte faţă de FCSB în fruntea campionatului. Bucureştenii au 22 de puncte, la fel de multe ca Astra Giurgiu şi CS U Craiova. CFR joacă cu Astra în etapa următoare, în timp ce FCSB va primi vizita celor de la Dinamo Bucureşti.

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Culio, Hoban – Nistor (L. Rus 88'), C. Deac (Balde 90+1'), Nouvier – Vera (Omrani 65'). Antrenor: Dan Petrescu.

FCSB: Niţă – R. Benzar, Planic, Bălaşa, J. Morais – Nedelcu, Pintilii – Golofca (D. Man 46'), Budescu, Fl. Tănase (F. Coman 74') – Alibec (Gnohere 84). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaşe galbene: Camora 55', C. Deac 78'/Pintilii 13', Bălaşa 33', Alibec 41'.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (centru); Valentin Avram şi Sebastian Gheorghe (asistenţi); rezervă: Iulian Dima.

Observatori: Cristian Nica (CCA) şi Cristian Vasc (LPF).

Stadion: "Dr. Constantin Rădulescu" - Cluj-Napoca.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici