CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei Ligii 1

Derby-ul etapei a 8-a a Ligii 1 Betano dintre CFR şi FCSB se joacă duminică, de la ora 21:00

132 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei Ligii 1

CFR Cluj şi FCSB se întâlnesc în derby-ul etapei Ligii 1

CFR Cluj şi FCSB au încheiat la egalitate cele patru partide disputate în sezonul trecut, toate încheiate cu scorul de 1-1, iar acum fiecare tabără promite că va învinge. Ambele însă au minusuri: Dică nu se paote baza pe liderul Pintilii, accidentat, dar nici pe serviciile lui Momcilovici, în timp ce Conceicao ar putea fi demis dacă pierde contra bucureştenilor.

"Pentru mine aceste discuţii nu fac parte din fotbal, fotbalul se joacă pe dreptunghiul verde cu linii albe, eu vreau să vorbesc doar despre fotbal! Sunt lucruri despre care s-ar putea să doresc să discut pe viitor, dar nu în acest moment! Nu mă deranjează deloc ceea ce apare în presă, eu sunt liniştit pentru că ştiu cât am muncit cu această echipă. Am un trecut în România, iar trecutul vorbeşte de la sine, nu mă interesează speculaţiile din mass-media!", a spus Toni Conceicao.

De partea cealaltă, Dică a comentat: "Întâlnim campioana României, o echipă foarte bună, cu jucători cu experienţă, agresivă pe teren propriu. Chiar dacă şi ei au ratat calificarea în grupele cupelor europene consider că este în continuare o echipă bună şi ne aşteaptă o partidă foarte grea. Este important să facem o partidă bună şi să luăm cele trei puncte. Sper să câştigăm, să fim echipa care deschide scorul".

FCSB este în fruntea clasamentului, 14 puncte, iar CFR e pe poziţia a 5-a, 12 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici