CFR Cluj şi Young Boys Berna au remizat în turul trei al preliminariilor Ligii Campionilor

CFR Cluj a remizat, marţi seara, scor 1-1, în confruntarea cu Young Boys Berna, din prima manşă a turului 3 al Ligii Campionilor. Campionii României au marcat prin Cistian Manea, în minutul 4, iar elveţienii au egalat în al doilea minut suplimentar de joc.

1001 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj şi Young Boys Berna au remizat în turul trei al preliminariilor Ligii Campionilor

Sursa foto: Mediafaxfoto

Mariuş Şumudică a început cu o formulă de joc surprinzătoare, cu 3 fundaşi centrali, care a părut că va da roade, după ce Cristian Manea a deschis scorul la prima fază fixă a ardelenilor.

Marile ocazii de după deschiderea scorului le-au aparţinut elveţienilor, care l-au pus la încercare pe Arlauskis şi în repriza secundă.

În al doilea minut suplimentar de joc, e Aebischer a executat o lovitură liberă, respinsă de Arlauskis până la Sierro, care a marcat din apropiere pentru 1-1.

Returul se joacă marţea viitoare, la Berna.

CFR Cluj: Arlauskis - Manea, Bouhenna, Cestor, Camora - Susic, Rodriguez, Sigurjonsson - Deac - Alibec, Omrani
Rezerve: Bălgrădean, Graovac, Păun, Ciobotariu, Latovlevici, Costache, Tahiri, Debeljuh, Petrila, Hoban, Gussouma, Itu

Antrenor: Marius Şumudică

Young Boys: von Ballmoos - Hefti, Camara, Zesiger, Garcia - Ngamaleu, Aebischer, Martins, Fassnacht - Elia, Siebatcheu
Rezerve: Zbiden, Faivre, Spielman, Sierro, Kanga, Sulejmani, Burgy, Mambimbi, Maceiras, Lefort, Lauper, Rieder

Antrenor: David Wagner

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici