CFR Cluj - Unirea Alba Iulia, scor 3-2, în Liga I

Formaţia CFR Cluj a câştigat, cu scorul de 3-2 (1-0), partida susţinută, sâmbătă, pe teren propriu, în faţa echipei Unirea Alba Iulia, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

73 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - Unirea Alba Iulia, scor 3-2, în Liga I

CFR Cluj - Unirea Alba Iulia, scor 3-2, în Liga I (Imagine: Thomac Câmpean/Mediafax Foto)

Golurile gazdelor au fost marcate de Bud '21, '65 şi '90, în vreme ce reuşitele oaspeţilor au fost semnate de Veljovici '67 şi Mureşan '77 (autogol).

În minutul 21, o minge respinsă în faţă de portarul oaspeţilor, Rotaru, a fost reluată în poartă, de la şase metri, de atacantul gazdelor Cristian Bud.

În minutul 65, o centrare a fundaşului formaţiei clujene, Panin, de pe partea stângă în direcţia de atac a gazdelor, a fost reluată în poarta oaspeţilor din interiorul careului, de Bud.

În minutul 67, o minge centrată în careul echipei gazde a fost trimisă din "foarfecă", de la zece metri, de mijlocaşul oaspeţilor, Veljovici, în plasa porţii apărate de Stăncioiu.

În minutul 77, o lovitură liberă a echipei oaspete a fost executată în interiorul careului formaţiei clujene, iar fundaşul gazdelor Piccolo a încercat să degajeze balonul care însă l-a lovit pe coechipierul său Gabriel Mureşan şi a intrat în poarta apărată de Stăncioiu.

În minutul 90, atacantul echipei clujene, Yssouf Kone, a trimis o centrare în careul echipei oaspete care a ajuns la Bud, iar acesta a deviat mingea, de la şase metri, în poarta apărată de Rotaru.

CFR Cluj: 44. Stăncioiu - 2. Tony, 15. Alcantara, 13. Piccolo, 4. Panin - 10. N. Dică (11. De Zerbi '76), 6. G. Mureşan, 19. Culio - 77. Deac (5. Y. Kone '83), 9. Traore (7. E. Dică '55), 85. Bud. Antrenor: Andrea Mandorlini

Unirea Alba Iulia: 38. Rotaru - 17. I. Bălan, 2. Poverlovici, 13. Vujadinovici, 22. Vitinha - 5. Dîlbea, 20. Olah - 19. Fl. Dan (11. Enzo '68), 9. Veljovici (18. Bălţoi '70), 14. C. Cristea - 33. N. Jovanovici (3. Sousa '87). Antrenor: Blaz Sliskovici.

Cartonaşe galbene: Mureşan '54 / Bălţoi '81.

Arbitri: Dragoş Istrate (central) - Ionel Popa, Dragoş Iliescu (asistenţi) - Teodora Albon (rezervă)

Observatori: Cornel Sorescu, Gheorghe Nedelescu.

La partida de la Cluj au asistat aproximativ 7.700 spectatori.

Urmareşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii fă click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici