CFR Cluj va întâlni echipa Dinamo Minsk, dacă se califică în turul trei preliminar al Ligii Europa

Formaţia CFR Cluj va întâlni echipa Dinamo Minsk (Belarus) în turul trei preliminar al Ligii Europa, fază în care ardelenii vor participa dacă vor trece în runda secundă de gruparea sârbă FK Jagodina.

370 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj va întâlni echipa Dinamo Minsk, dacă se califică în turul trei preliminar al Ligii Europa

CFR Cluj va întâlni echipa Dinamo Minsk, dacă se califică în turul trei preliminar al Ligii Europa (Imagine: Mircea Roşca/Arhiva Mediafax Foto)

Dinamo Minsk a remizat, joi, în deplasare, scor 0-0, cu formaţia finlandeză Myllykosken Pallo-47, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, după ce în tur s-a impus cu scorul de 3-0.

În cazul în care se va califica, CFR Cluj va juca în deplasare prima manşă, la 31 iulie, returul fiind programat în 7 august.

CFR Cluj a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa FK Jagodina, în prima manşă a turului doi preliminar al Ligii Europa. Meciul retur are loc în această seară, de la ora 21.30, în Serbia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici