CFR Cluj va juca împotriva echipei Astana în primul tur al Ligii Campionilor

CFR Cluj şi-a aflat adversara din primul tur al Ligii Campionilor. Ardelenii vor juca împotriva echipei Astana, din Kazakhstan. Primul meci va avea loc în deplasare (9/10 iulie), iar returul este programat o săptămână mai târziu (16/17 iulie), în România.

155 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj va juca împotriva echipei Astana în primul tur al Ligii Campionilor

CFR Cluj va juca împotriva echipei Astana în primul tur al Ligii Campionilor

CFR Cluj a dat, astfel, peste cel mai greu cap de serie pe care îl putea înfrunta. Astana era echipa cu cel mai bun coeficient dintre toate echipele din urna favoritelor. Celelalte formaţii erau Ludogorets (BUL),
Crvena zvezda (SRB), Shkëndija (MKD) şi IK (SWE). La Astana este legitimat şi un fotbalist român. Dorin Rotariu s-a transferat în Kazakhstan în februarie, de la Club Brugge.

Tabloul complet al turului 1 al Ligii Campionilor:

Nõmme Kalju (EST) - Shkëndija (MKD)

Sūduva (LTU) - Steaua Roşie Belgrad (SRB)

Ararat-Armenia (ARM) - AIK Stockholm (Suedia)

Astana (KAZ) - CFR Cluj (ROU)

Ludogorets (BUL) - Ferencváros (HUN)

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici