CFR Cluj, victorie fără emoţii cu Gaz Metan Mediaş

  • CFR Cluj a câştigat cu 2-0 cu Gaz Metan Mediaş în ultimul meci al etapei a 6-a din play-off
  • CFR s-a apropiat la 1 punct de Universitatea Craiova în vârful clasamentului din Liga 1
  • Deac, din penalty, şi Djokovic au marcat golurile echipei lui Dan Petrescu
535 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, victorie fără emoţii cu Gaz Metan Mediaş
CFR Cluj a câştigat cu 2-0 pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaş şi s-a apropiat din nou la 1 punct în spatele celor de la Craiova. Campioana ultimelor 2 sezoane nu a început convingător iar oaspeţii au avut prima ocazie a partidei prin Droppa. În finalul primei reprize a venit descătuşarea pentru CFR după Chipciu a fost faultat în careu. Deac a transformat penalty-ul.
 
Imediat după pauză Djokovic a făcut 2-0 şi a risipit orice emoţie pentru CFR Cluj. Singurul aspect negativ pentru CFR este eliminarea lui Boli. Fundaşul central a primit direct cartonaş roşu şi nu va putea juca în etapa următoare din Liga 1, contra lui FCSB.
 
Sâmbătă va avea loc duelul dintre FCSB şi CFR Cluj la Bucureşti, pentru ca Universitatea Craiova să o întâlnească duminică pe Botoşani în deplasare. În penultima etapă, CFR Cluj o întâlneşte pe propriul teren pe Botoşani, în timp ce Craiova joacă la Giurgiu cu Astra. Titlul se poate decide astfel în ultima etapă când are loc meciul direct dintre Universitatea şi CFR Cluj, la Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici