Champions League: Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimi/ Rezultatele înregistrate marţi în etapa a cincea a Ligii Campionilor

Real Madrid, deţinătoarea trofeului, şi-a asigurat matematic calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, în deplasare, cu scorul de 6-0, echipa APOEL Nicosia, în cea de-a cincea etapă a grupei H.

1917 afișări
Imaginea articolului Champions League: Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimi/ Rezultatele înregistrate marţi în etapa a cincea a Ligii Campionilor

Champions League: Real Madrid, deţinătoarea trofeului, s-a calificat în optimi

Golurile învingătorilor au fost marcate de Luka Modric (23'), Karim Benzema (39', 45+1'), Nacho Fernandez (41') şi Cristiano Ronaldo (49', 54').

Formaţia pregătită de Zinedine Zidane are 10 puncte şi ocupă locul secund în grupa H, poziţie pe care va rămâne indiferent de rezultatele din ultima rundă. Grupa a fost câştigată de Tottenham Hotspur, după ce echipa britanică s-a impus, marţi, scor 2-1, în deplasare, cu Borussia Dortmund şi a acumulat 13 puncte. Dortmund este a treia, cu două puncte, la egalitate cu APOEL, ultima clasată.

Real Madrid este cea de-a şasea echipă care îşi asigură prezenţa în următoarea fază a competiţiei, după Tottenham Hotspur, Manchester City, Paris Saint-Germain, Bayern Munchen şi Beşiktaş Istanbul.

Rezultatele înregistrate marţi în etapa a cincea a Ligii Campionilor:

Grupa E:
Spartak Moscova – Maribor 1-1 (Ze Luis 82'/ Mesanovic 90+2')
Sevilla – Liverpool 3-3 (Ben Yedder 51', 60'-penalty, Pizarro 90+3'/Firmino 2', 30', Mane 22')

Grupa F:
Manchester City – Feyenoord 1-0 (Sterling 88')
Napoli – Şahtior 3-0 (Insigne 56', Zielinski 81', Mertens 83')

Grupa G:
Beşiktaş – Porto 1-1 (Talisca 41'/Felipe 29')
Monaco – Leipzig 1-4 (Falcao 43'/Jemerson 6'-autogol, Werner 9', 31'-penalty, Keita 45')

Grupa H:
APOEL – Real Madrid 0-6 (Modric 23', Benzema 39', 45+1', Nacho 41', Ronaldo 49', 54')
Borussia Dortmund – Tottenham 1-2 (Aubameyang 31'/Kane 49', Son 76')

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici