Champions League reporneşte motoarele VIDEO

  • Cel mai tare meci al serii de Champions League este cel dintre deţinătoarea trofeului, Chelsea, şi Juventus Torino.
  • Barcelona îşi joacă accederea în optimile de finală ale competiţie, în partida cu Benfica.
  • Manchester trebuie să învingă în Spania, pe Villarreal, pentru a fi sigură de calificarea din grupa F.
232 afișări
Imaginea articolului Champions League reporneşte motoarele VIDEO
Marţi se vor disputa meciurile etapei 5 din grupele celei mai tari competiţii inter-cluburi ale plantei, Champions League. Şi celmai echilibrat meci al serii pare a fi Chelsea Londra – Juventus Torino. Londonezii, care şi deţin trofeul, sunt pe locul 2 în grupa H, şi au nevoie de un rezultat pozitiv mai mult pentru moral. Cele două echipe mai sus amintite sunt deja calificate în faza optimilor. 
 
Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre Barcelona. Gigantul catalan cu picioare de lut trebuie neapărat să cîştige meciul cu Benfica, de pe teren propriu, pentru a fi siguri de calificarea în optimile de finală ale competiţiei. Altfel, dacă pierde, Barca îşi poate lua adio de la Liga Campionilor înainte de disputarea ultimului meci din grupa E. Dacă termină la egalitate cu lusitanii, catalanii trebuie să câştige la Munchen, cu Bayern, pentru a se califica. Misiune aproape imposibilă, avînd în vedere scorul primului meci dintre nemţi şi spanioli, 3-0 pentru primii.
 
Nici trupa lui Cristiano Ronaldo nu stă prea bine înainte de deplasarea la Villarreal. Rămaşi fără antrenor, Ole Gunnar Solskjær fiind demis, cei de la Manchester United au doar 7 puncte în grupa F, ca şi spaniolii pe care-i întâlnesc. Ocupanta locului 3 în grupă, Atalanta, are 5 puncte şi stă la pândă pentru a vedea cine va face un pas greşit. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici