Chelsea a plătit 45 de milioane de euro pentru transferul lui Tiemoue Bakayoko de la AS Monaco

Chelsea Londra a anunţat sâmbătă, pe site-ul oficial, că l-a tranferat pe mijlocaşul francez de origine ivoriană Tiemoue Bakayoko de la AS Monaco. Conform L'Equipe, valoarea transferului este de 45 de milioane de euro.

132 afișări
Imaginea articolului Chelsea a plătit 45 de milioane de euro pentru transferul lui Tiemoue Bakayoko de la AS Monaco

Chelsea a plătit 45 de milioane de euro pentru transferul lui Tiemoue Bakayoko de la AS Monaco

Bakayoko, în vârstă de 22 de ani, a semnat un contract valabil pe cinci ani şi a devenit cel de-al treilea jucător ajuns în această vară pe Stamford Bridge, după fundaşul Antonio Rudiger şi portarul Willy Caballero.

"Sunt foarte fericit că semnat cu această echipă minunată. Am crescut urmărind-o pe Chelsea, iar acest transfer este un lucru firesc pentru mine, pentru că în copilărie am iubit foarte mult acest lucru", a afirmat Bakayoko, care va purta tricoul cu numărul 14, conform site-ului chelseafc.com.

TITLURILE ZILEI

Tiemoue Bakayoko este al doilea cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Chelsea, după Fernando Torres. Clubul condus de Roman Abramovich a plătit 58,5 milioane de euro pentru atacantul spaniol, în 2011, când l-a adus de la Liverpool.

Bakayoko a mai jucat la Rennes, formaţie de la care a fost transferat de către AS Monaco, în 2014. În cele trei sezoane, el a jucat în 92 de meciuri, în toate competiţiile, şi a reuşit cinci goluri şi o pasă decisivă. Are, de altfel, o selecţie la prima reprezentativă a Franţei.

Presa britanică susţine că, în urma transferului mijlocaşului de la AS Monaco, Chelsea ar urma să se despartă de sârbul Nemanja Matic. Printre echipele interesate de Matic se numără şi Mancheter United.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici