Chelsea a scăpat de Piazon. Brazilianul pleacă în Portugalia

  • Lucas Piazon a terminat contractul cu echipa patronată de Roman Abramovich
  • Brazilianul a fost transferat ca o mare speranţă, dar nu a confirmat
  • În cei 10 ani de contract, a jucat doar într-un meci de Premier League
63 afișări
Imaginea articolului Chelsea a scăpat de Piazon. Brazilianul pleacă în Portugalia

Chelsea a scăpat de Piazon. Brazilianul pleacă în Portugalia

Lucas Piazon sosea pe Stamford Bridge în 2011. Cei zece ani de contract l-au făcut cel mai vechi fotbalist din lotul celor de la Chelsea Londra. Acum, brazilianul a semnat cu formaţia portugheză Braga.

Lumea şi-a adus aminte că Piazon este încă jucător al lui Chelsea când a anunţat că semnează cu Braga.

În singurul meci jucat în Premier League, în cei zece ani de contract, a ratat un penalty. Dar să ştii că pentru acele 15 minute petrecute pe teren, a primit un salariu total de aproximativ 8 milioane de euro. Nu e tocmai rău să fii plătit cu 533 mii de euro pe minut, nu?

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici