Chelsea pierde „acasă” cu Arsenal şi ratează şansa de a urca pe podium în Premier League

Partida de fotbal dintre Chelsea Londra şi Arsenal Londra s-a încheiat miercuri seara cu victoria la limită a „tunarilor”, scor 0-1 (0-1), într-un meci contând pentru runda a 36-a din Premier League. Echipa condusă de Thomas Tuchel a ratat ocazia de a trece pe poziţia a treia în clasament.

147 afișări
Imaginea articolului Chelsea pierde „acasă” cu Arsenal şi ratează şansa de a urca pe podium în Premier League

Chelsea pierde „acasă” cu Arsenal

Singurul gol valabil al meciului a fost marcat de Smith Rowe, în minutul 16, mingea şutată de acesta lovind bara înainte de a intra în poartă.

Chelsea a marcat şi ea, în minutul 61, prin Pulisic, dar golul a fost anulat pe motiv de offside, după consultarea sistemului VAR.

Pe final de meci, Chelsea a mai nimerit de două ori bara, într-un singur minut, prin Zouma şi Giroud.

Cele 3 puncte obţinute de Arsenal o readuc în cursa pentru un loc în Europa League, din sezonul viitor, în timp ce Chelsea e pusă sub presiune de WestHam şi Liverpool, în lupta pentru un loc în Champions League.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici