Chelsea şi-a anulat parada pentru celebrarea titlului de campioană, după atacul de la Manchester

Chelsea a anunţat, miercuri, că a anulat parada pentru celebrarea titlului de campioană în Premier League, care urma să aibă loc duminică, la Londra, după ce 22 de oameni au murit şi alţi 59 au fost răniţi, luni, într-un atac la Manchester, informează BBC.

635 afișări
Imaginea articolului Chelsea şi-a anulat parada pentru celebrarea titlului de campioană, după atacul de la Manchester

Chelsea şi-a anulat parada pentru celebrarea titlului de campioană, după atacul de la Manchester

Gruparea londoneză – care avea în plan un tur al oraşului cu autocarul decopertat – consideră parada ar fi nepotrivită, în contextul în care Marea Britanie a ridicat gradul ameninţării de securitate la cel mai înalt nivel.

În schimb, jucătorii formaţiei Chelsea vor face o donaţie pentru victimele atacului. De asemenea, ei vor purta banderole negre la finala Cupei Angliei, programată sâmbătă, pe Wembley, în faţa echipei Arsenal Londra.

"Toţi membrii clubului de fotbal Chelsea transmit condoleanţe celor afectaţi de atacul de la Manchester. Gândurile noastre sunt la victime şi la familiile şi prietenii lor", precizează clubul londonez, într-un comunicat de presă.

O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al artistei americane Ariana Grande, a provocat moartea a 22 de persoane şi rănirea altor 59, au anunţat marţi autorităţile britanice.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici