Chelsea soseşte luni la Bucureşti pentru meciul cu Steaua

Delegaţia grupării Chelsea Londra va sosi la Bucureşti, luni, 30 septembrie, la ora 15.20, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, în vederea meciului cu Steaua, din grupa E a Ligii Campionilor.

130 afișări
Imaginea articolului Chelsea soseşte luni la Bucureşti pentru meciul cu Steaua

Chelsea soseşte luni la Bucureşti pentru meciul cu Steaua (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tot luni, de la ora 18.30, la Arena Naţională, va avea loc conferinţa de presă a antrenorului Jose Mourinho, urmând ca de la ora 19.00 să aibă loc antrenamentul oficial al echipei londoneze, la primele 15 minute având acces şi reprezentanţii presei.

Conferinţa de presă a Stelei va avea loc, luni, de la ora 13.30 la Arena Naţională, în timp ce antrenamentul oficial este programat de la ora 11.00, la stadionul din Bulevardul Ghencea.

Meciul Steaua - Chelsea, din etapa a doua a grupei E a Ligii Campionilor, are loc, marţi, 1 octombrie, de la ora 21.45, pe Arena Naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici