Chelsea – Southampton, primul meci în sistem pay-per-view. Introducerea tarifului PPV e un ajutor important pentru băncile de alimente

  • Primul meci în sistem pay-per-view a fost difuzat pe 17 octombrie (Chelsea – Southampton)
  • În mai puţin de două săptămâni de la introducerea tarifului PPV, fanii au donat sute de mii de lire sterline
  • Iniţiativa Burnley in the Community a hrănit peste 5.000 de oameni de la începutul pandemiei
124 afișări
Imaginea articolului Chelsea – Southampton, primul meci în sistem pay-per-view. Introducerea tarifului PPV e un ajutor important pentru băncile de alimente

FOTO: YouTube/Liverpool FC

Fotbalul de calitate costă. Uneori prea mult, în opinia suporterilor din Anglia. Unii refuză să plătească 15 lire ca să vadă meciul echipei preferate, aşa că au decis să le folosească pentru caritate.
 
Taxa introdusă de liga engleză de fotbal pentru partidele care nu se difuzează la TV i-a mobilizat pe fanii din Premier League. Au strâns sute de mii de lire sterline pentru băncile de alimente din comunităţile lor.
 
Constantin s-a stabilit de câţiva ani în Manchester şi este mare fan Burnley. Dacă ar fi să plătească şi pentru abonamentul TV, şi pentru meciurile extra, l-ar costa mai mult decât un abonament pe stadion.
 
„Se duce undeva spre 100 de lire, în cazul în care ai două meciuri civilizate. Doar pe lună, să urmăreşti meciurile. Când un abonament ar costa 400. E o formă de protest la adresa Premier League-ului. Suporterii încearcă, prin chestia asta, să ducă lucrurile cât mai sus posibil”, spune Constantin Soare, fan Burnley. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici