Chipciu a debutat la Anderlecht. Românul a fost titular în victoria cu 3-1 contra lui Heerenveen

Mijlocaşul Alexandru Chipciu, în vârstă de 27 de ani, transferat de Anderlecht de la Steaua Bucureşti, a debutat, miercuri, la noua sa echipă în meciul amical câştigat de formaţia antrenată de Rene Weiler, scor 3-1, împotriva celor de la Heerenveen.

826 afișări
Imaginea articolului Chipciu a debutat la Anderlecht. Românul a fost titular în victoria cu 3-1 contra lui Heerenveen

Chipciu a debutat la Anderlecht. Românul a fost titular în victoria cu 3-1 contra lui Heerenveen

La doar două zile de la sosirea la Bruxelles, după perfectarea transferului, Chipciu a debutat pentru noua sa formaţie, începând ca titular meciul cu Heerenven. Chipciu a primit numărul 11 şi a evoluat timp de 70 de minute pentru Anderlecht.

Golurile partidei au fost marcate de către Steven Defour, în minutul 45+2, Mahmoud în minutul 71, şi Youri Tielemans, în minutul 81, din lovitură de pedeapsă. Pentru Heerenven a marcat suedezul Arber Zeneli, în minutul 11. În minutul 39, fotbalistul Lucas Bijker de la formaţia olandeză a fost eliminat.

Fostul stelist nu a avut o evoluţie entuziasmantă, lucru explicabil având în vedere că abia s-a alăturat lotului belgienilor. În plus, internaţionalul român nu e încă 100% din punct de vedere fizic, el sosind în lotul Stelei cu întârziere, după vacanţa prelungită generată de participarea la Euro 2016.

Primul "11" al lui Anderlecht: Roef - Appiah, De Maio, Nuytinck, N'Sakala - Defour, Dendoncker, Tielemans - Chipciu, Sylla, Hanni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici