Chipciu are oferte din Olanda, Spania şi Franţa

Tănase Dima, preşedintele şcolii de fotbal Sporting Piteşti, cea care deţine 50% din valoarea unui transfer în ţară sau în străinătate al mijlocaşului Alexandru Chipciu, a declarat, joi, agenţiei MEDIAFAX, că fotbalistul Stelei are oferte din campionatele Olandei, Spaniei şi Franţei.

219 afișări
Imaginea articolului Chipciu are oferte din Olanda, Spania şi Franţa

Chipciu are oferte din Olanda, Spania şi Franţa

"Din Franţa a avut ofertă de când era la Braşov, sunt interesaţi şi acum. De când e la Steaua au mai apărut oferte din Olanda şi Spania. Ajax a fost o trambulină pentru numeroşi români. Fotbalul practicat acolo este combinativ, ofensiv, total şi se pretează la jucătorii români. Sunt convins că Alex ar intra în cerinţele jocului Ajaxului, de unde poate să se propulseze pentru înalta performanţă", a declarat Tănase Dima, cel care l-a descoperit pe Alexandru Chipciu.

Dima spune că tatăl lui Alex, care a fost prezent la partida Stelei de pe Amsterdam Arena, a plâns după meciul fiului lui cu Ajax. "Alex ne-a dat invitaţii la meci, însă eu n-am putut merge deoarece sunt bolnav, mai ales după ce am pierdut-o pe soţia mea. Au fost colegi de-ai mei de la Sporting, Florin Drăguşin povestindu-mi că tatăl lui Alex a plâns de fericire după prestaţia apreciată a stelistului", spune Dima.

Tănase Dima spune că Sporting Piteşti, clubul care l-a descoperit şi lansat pe Alexandru Chipciu, are de luat 50% din suma de transfer a juctorului la orice club din ţară sau din străinătate. "Nu cred că FC Braşov ne poate scoate din cărţi. Nici până acum nu şi-au achitat datoriile faţă de noi pentru transferul lui Alex la Steaua, deşi au înregistrat ca sumă 200.000 de euro. Ne-au achitat 30 la sută din bani în noiembrie, iar până pe 20 decembrie urmau să ne mai dea 40 la sută din bani, nu au făcut-o. Alţi 30 la sută urmau să îi dea până în ianuarie. Până se încheie perioada de licenţiere în martie sunt penalizaţi cu 0,5 la sută din sumă pentru neachitare", a adăugat Dima.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici