Chipciu, după meciul România-Ungaria, scor 1-1: E un egal nemeritat, ne-am dominat total adversarul

Fotbalistul Alexandru Chipciu a declarat, sâmbătă, după meciul cu Ungaria, scor 1-1, din preliminariile Euro-2016, că acest egal este nemeritat, având în vedere faptul că "tricolorii" şi-au dominat adversarii.

84 afișări
Imaginea articolului Chipciu, după meciul România-Ungaria, scor 1-1: E un egal nemeritat, ne-am dominat total adversarul

Alexandru Chipciu (Imagine: Alexandru Hojda/ Mediafax Foto)

"Am avut o primă repriză senzaţională. Am avut 70 la sută posesie, cred că ne-am descurcat extraordinar de bine. Ungurii au fost periculoşi la faze fixe şi în rest nu au fost periculoşi. Poporul merita un rezultat bun în seara asta. Am făcut şi eu şi colegii mei tot ce am putut pentru a câştiga în seara asta, ne-am dat viaţa. (...) În repriza a doua ne-am retras, nu ne-am mai creat ocazii. Cred că puteam să ţinem de rezultat. Este un egal nemeritat. Ne-am dominat total adversarul", a spus Chipciu la Digi Sport.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, sâmbătă, pe Arena Naţională, în compania selecţionatei similare a Ungariei, în etapa a doua grupei F din preliminariile Euro-2016.

Golurile partidei au fost marcate de Rusescu '44, respectiv Dzsudzsak '82.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici