Chivorchian: Dacă Piţurcă va dori modificarea contractului, vom analiza

Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a declarat, marţi, la Casa Fotbalului, că federaţia va lua în discuţie modificarea datei scadente din contractul selecţionerului Victor Piţurcă, doar după ce antrenorul o va cere.

102 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Dacă Piţurcă va dori modificarea contractului, vom analiza

Chivorchian: Dacă Piţurcă va dori modificarea contractului, vom analiza (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Dacă e un contract în vigoare, nu poţi să îl modifici. Contractul poate fi modificat doar cu acordul ambelor părţi. Dacă va exista o propunere a lui Piţurcă în acest sens vom analiza", a declarat Chivorchian.

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a declarat, joi, că nu ştia că termenul scadent al contractului său cu FRF este 30 noiembrie 2016, precizând că este o greşeală de redactare a actului. "Vă spun corect că nu ştiam că contractul meu e până în 2016. Eu ştiam că se termină anul viitor, în toamnă, după ce se termină preliminariile, iar în cazul în care ne calificam, după turneul final. Acum am constatat că se întinde până în noiembrie 2016, ceea ce a mărit clauza de plecare. Cred că e o greşeală de redactare", a spus Piţurcă.

Conform contractului dintre Piţurcă şi FRF, intrat în posesia MEDIAFAX, înţelegerea se întinde din 1 iulie 2011 până la 30 noiembrie 2016, la cinci luni după încheierea Euro-2016, competiţie unde selecţionerul trebuie să califice echipa naţională, potrivit obiectivului trasat de federaţia condusă atunci de Mircea Sandu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici