Chivorchian: Sper ca săptămâna viitoare să se dea un verdict în cazul Varga-Bălan

Directorul executiv al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, a declarat că speră ca săptămâna viitoare să se dea un verdict în cazul jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, care urmează să fie analizat de Comisia de Soluţionare a Litigiilor din cadrul LPF.

18 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Sper ca săptămâna viitoare să se dea un verdict în cazul Varga-Bălan

Chivorchian: Sper ca săptămâna viitoare să se dea un verdict în cazul Varga-Bălan (Imagine: Alexandru Hreniuc/Mediafax Foto)

"Lucrurile încep să se simplifice: Comisia pentru Statutul Jucătorului de la FRF s-a pronunţat deja. Urmează ca şi Comisia pentru Statutul Jucătorului de la LPF să se pronunţe, iar dosarul se va întoarce la Comisia de Disciplină şi sper ca săptămâna viitoare să se dea un verdict. Punctele sunt foarte importante, dar deocamdată nu le contabilizăm. Noi ne dorim să câştigăm punctele pe teren, dar, totodată, echipele care nu înţeleg că regulamentele şi statutele astea sunt valabile pentru toată lumea trebuie să plătească", a spus Chivorchian, la Radio Timişoara.

Gheorghe Chivorchian l-a ironizat pe finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, care a spus, joi, că echipele fruntaşe din Liga I se vor alia şi vor deveni parte în proces dacă Rapid va pierde la "masa verde" cele trei puncte câştigate pe teren în partida contra formaţiei FC Timişoara: "Am auzit că a apărut un individ care vorbea despre coaliţii, un fel de şef al coaliţiei. Spunea că a citit în şapte minute un dosar de aproape 30 de file. Mi-e greu să cred că a putut să citească un dosar cu atâta documentare juridică în şapte minute, când el, în doi ani, a citit o revistă Arici Pogonici de patru pagini".

Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF a decis, joi, scoaterea de pe rol a cazului jucătorilor Dacian Sebastian Varga şi Tiberiu Gabriel Bălan şi înaintarea acestuia la Comisia de Soluţionare a Litigiilor a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). De asemenea, Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor a luat act de renunţarea FC Timişoara la judecarea capătului de cerere având ca obiect valabilitatea dobândirii dreptului de joc la FC Rapid de către cei doi jucători.

FC Timişoara a contestat, la 8 martie, la Comisia de Disciplină a LPF, dreptul de joc la Rapid al fotbaliştilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan, în partida directă din cadrul etapei a XX-a a Ligii I. Oficialii grupării timişorene au precizat atunci că se consideră îndreptăţiţi să câştige meciul cu 3-0 la masa verde, acuzând nereguli în transferurile şi legitimările jucătorilor Varga şi Bălan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici