Chivu a trecut cu bine testele medicale şi ar putea reveni pe gazon la 27 martie

Fundaşul echipei Inter Milano, Cristian Chivu, accidentat la cap în luna ianuarie, a trecut cu bine de controlul neurologic efectuat, joi, la o clinică din Milano, astfel că jucătorul român ar putea reveni pe teren în meciul cu AS Roma, din 27 martie, informează Gazzetta dello Sport.

38 afișări
Imaginea articolului Chivu a trecut cu bine testele medicale şi ar putea reveni pe gazon la 27 martie

Chivu a trecut cu bine testele medicale şi ar putea reveni pe gazon la 27 martie (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Meciul cu Palermo ar putea fi ultimul fără Cristian Chivu. Ieri (n.r. - joi) fundaşul român de 29 de ani a trecut cu bine controlul neurologic cu profesorul Gianni Broggi, la Institutul din Besta. Structura craniană, afectată serios la 6 ianuarie, s-a refăcut perfect şi de astăzi Chivu va putea lovi balonul cu capul fără nicio problemă. În acest moment, de două componente cheie depinde revenirea sa pe gazon. Condiţia fizică după două luni departe de gazon, dar Chivu şi-a reluat de ceva timp antrenametele fizice după trauma violentă. De duminică va depinde de Mourinho să evalueze situaţia şi să decidă eventuala convocare a lui Chivu pentru meciul, de sâmbătă, 27 martie, de pe teren propriu, cu AS Roma", notează cotidianul italian.

Chivu s-a antrenat, în ultimele zile, cu o cască de protecţie.

Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu formaţia Chievo, disputat pe 6 ianuarie, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici