Chivu: "Cantonamentul naţionalei a fost organizat pe genunchi. Este o lipsă de profesionalism! "

Cristian Chivu, fostul căpitan al naţionalei României, a declarat că disputa dintre Steaua şi Federaţia Română de Fotbal (FRF) putea fi evitată dacă oficialii FRF s-ar fi consultat cu reprezentanţii echipelor din Liga 1, în legătură cu stagiul de pregătire din Turcia al selecţionatei.

497 afișări
Imaginea articolului Chivu: "Cantonamentul naţionalei a fost organizat pe genunchi. Este o lipsă de profesionalism! "

Chivu: "Cantonamentul naţionalei a fost organizat pe genunchi. Este o lipsă de profesionalism! " (Imagine: Raul Stef/ Mediafax Foto)

"Cred că este un cantonament făcut «pe genunchi». Este o situaţie neplăcută. (Organizatorii cantonamentului - n.r.) Ar fi trebuit să se gândească mai mult, să se consulte cu reprezentanţii tuturor cluburilor. Mi se pare o lipsă de profesionalism", a declarat Cristian Chivu pentru Pro Tv.

Fostul căpitan al naţionalei, în vârstă de 35 de ani, crede că Adrian Mutu şi Ciprian Marica pot face parte din lotul naţionalei pentru Campionatul European din această vară, din Franţa. "Mutu şi Marica trebuie să facă o pregătire bună şi pot ajunge în vederile selecţionerului", a spus Chivu.

Fostul fundaş, care a jucat la CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma şi Inter Milano, a vorbit şi despre situaţia lui Andrei Ivan, atacantul de la CSU Craiova, dorit insistent de Costel Gâlcă la Espanyol. "Ivan poate avea succes dacă se va transfera în străinătate. El trebuie să înţeleagă diferenţele dintre fotbalul din România şi cel din alte campionate mai puternice", a afirmat Chivu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici