Chivu: Ne bucură rezultatul de egalitate, chiar dacă ne doream să câştigăm

Căpitanul reprezentativei României, Cristian Chivu, a declarat, miercuri seară, la Sport.ro, că se bucură pentru remiza cu Italia, scor 1-1, în meci amical, chiar dacă îşi dorea victoria.

16 afișări
Imaginea articolului Chivu: Ne bucură rezultatul de egalitate, chiar dacă ne doream să câştigăm

Chivu: Ne bucură rezultatul de egalitate, chiar dacă ne doream să câştigăm (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Am făcut lucruri bune şi mai puţin bune, dar e normal să fie aşa, mai ales că întâlnim Italia. Ne bucură rezultatul de egalitate, chiar dacă ne doream să câştigăm. S-a terminat aşa, dar e bine, ţineam să obţinem un rezultat bun. Am simţit o durere pe aductorul piciorului drept, mâine urmează să fac un control la Milano şi voi şti mai mult", a declarat Chivu la Sport.ro.

Chivu a afirmat că este foarte bine pentru fotbalul românesc că sunt jucători tineri, care apar la naţională. "În cazul lui Râpă că vine de la lider, că are un antrenor care ştie să-l pregăteacă, este un jucător de mare valoare, de care vom avea nevoie în viitor", a declarat Chivu.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical susţinut, miercuri seară, la Klagenfurt (Austria), în compania selecţionatei similare a Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici