Chivu s-a accidentat la Trofeul Tim câştigat de Inter Milano

Jucătorul Cristian Chivu s-a accidentat la meciul câştigat de Inter Milano, scor 7-6 la loviturile de departajare, cu Juventus Torino, în cadrul tringhiularului de la Milano, la care a mai participat şi AC Milan, anunţă presa italiană.

124 afișări
Imaginea articolului Chivu s-a accidentat la Trofeul Tim câştigat de Inter Milano

Cristian Chivu (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Potrivit antrenorului Gian Piero Gasperini, Chivu a suferit doar o contuzie, el părăsind terenul în minutul 11 al meciului cu Juventus desfăşurat pe parcursul a 45 de minute.

Inter Milano a câştigat turneul, după ce s-a impus şi în partida cu AC Milan, scor 1-0, prin golul lui Diego Milito, din minutul 28.

Locul doi a revenit formaţiei Juventus, care a trecut de AC Milan, scor 2-1. Pentru Juventus au marcat Vidal '21 şi Matri '45+2, iar pentru AC Milan a înscris Cassano '13.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici