Chivu spune că s-a simţit ca la 18 ani la antrenamentele echipei FC Viitorul

Fostul internaţional Cristian Chivu a postat, joi, pe contul personal de Facebook, un mesaj în care afirmă că s-a simţit "ca la 18 ani" la antrenamentul efectuat alături de lotul echipei FC Viitorul.

159 afișări
Imaginea articolului Chivu spune că s-a simţit ca la 18 ani la antrenamentele echipei FC Viitorul

Cristian Chivu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Înapoi în Viitor(ul). M-am simţit ca la 18 ani! Mulţumesc Gică (n.r. - Gică Hagi), mulţumesc băieţi că m-aţi primit printre voi", a scris Chivu pe contul său de Facebook.

Cristian Chivu s-a antrenat, miercuri dimineaţă, alături de jucătorii echipei FC Viitorul. El s-a prezentat la ora 8.30 la baza de pregătire de la Voluntari şi a participat la antrenamentul condus de preparatorul fizic Roberto Berruero.

"Mi-a spus că vrea să facă puţină mişcare şi mă bucur că a venit la un antrenament", a declarat managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, pentru site-ul oficial al clubului.

Cristian Chivu (34 de ani), legitimat ultima dată la Internazionale Milano, s-a retras în anul 2014 din activitate din cauza unor probleme medicale.

În trecut, apărătorul a apărat de 75 de ori culorile României în partidele oficiale şi a purtat banderola de căpitan în 50 de meciuri. La nivel de club, Chivu a evoluat pentru CSM Reşiţa, Universitatea Craiova, Ajax Amsterdam, AS Roma şi Internazionale Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici