Chris Smalling, convins că a văzut un OZN în Jamaica. „Nu eram sub influenţa ciupercilor halucinogene”

  • Chris Smalling şi soţia sa susţin că au văzut un OZN când se aflau în vacanţa din Jamaica
  • Englezul a fost surprins şi nu a filmat obiectul zburător neindentificat
  • Diego Maradona a lipsit de acasă 3 zile şi a susţinut că a fost răpit de extratereştrii
167 afișări
Imaginea articolului Chris Smalling, convins că a văzut un OZN în Jamaica. „Nu eram sub influenţa ciupercilor halucinogene”

FOTO: Instagram @samsmallinginsta

Chris Smalling, fundaşul Romei, şi soţia lui susţin că au văzut un OZN pe când se aflau în vacanţa din Jamaica. Englezul a descris obiectul ca fiind foarte silenţios. 

Soţia acestuia, Sam, un fost topmodel, a scris pe reţelele de socializare că au fost uluiţi şi nu le-a mai dat prin minte să filmeze apariţia stranie. Pentru că se aflau în Jamaica, mai mulţi fani i-au întrebat dacă imaginaţia nu le-a jucat feste. Cuplul, însă, a dat asigurări că nu erau sub influenţa ciupercilor halucinogene. 

Istoria fotbaliştilor şi OZN-urilor şi-a consumat cel mai faimos episod când Maradona a spus familiei că a fost răpit de omuleţii verzi. 

„O dată am lipsit de acasă 3 zile, iar când m-am întors le-am spus că am fost răpit de extratereştri. Nu vreau să vorbesc despre asta”, povestea fotbalistul argentinian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici