Christian Eriksen este primul jucător care vrea să plece din Anglia după rezultatele Brexitului

Mijlocaşul danez Christian Eriksen, în vârstă de 24 de ani, fotbalist legitimat la formaţia engleză Tottenham Hotspur, este primul care îşi manifestă dorinţa de a părăsi Marea Britanie în urma rezultatelor Brexitului, anunţă agentul jucătorului, conform cotidianului britanic The Sun.

341 afișări
Imaginea articolului Christian Eriksen este primul jucător care vrea să plece din Anglia după rezultatele Brexitului

Christian Eriksen este primul jucător care vrea să plece din Anglia după rezultatele Brexitului (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

În urma rezultatelor Brexit, conform cărora Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană, şi cluburile din Premier League vor fi afectate. Primul jucător care îşi manifestă dorinţa de pără Anglia este danezul Christian Eriksen de la Tottenham. Agentul său susţine că pericolul ieşirii Marii Britanii din UE este subestimat de întreaga lume.

"Subestimăm pericolele ieşirii Marii Britanii din Uniunea Europeană. Adevărul este că, jumătate din fotbaliştii de la cluburile din Premier League îşi vor vedea permisele de muncă transformate în nişte simple hârtii. Într-o astfel de situaţie, îi caut deja clientului meu un alt club", a declarat Martin Schoots, agentul lui Christian Eriksen pentru La Repubblica, citat de The Sun.

Christian Eriksen a ajuns la Tottenham în 2013 de la Ajax Amsterdam, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei antrenate de Mauricio Pochetino în sezonul trecut, când Tottenham a terminat sezonul pe locul doi în Premier League. Anul trecut, mijlocaşul danez a reuşit opt goluri şi 16 pase decisive pentru echipa de pe White Hart Lane.

Formaţiile din Italia AS Roma şi Juventus sunt interesate de serviciile lui Christian Eriksen în cazul în care va pleca de la Tottenham.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici