Christoph Daum, selecţionerul naţionalei: Este ceea ce pot face în acest moment. Nu vă aşteptaţi la prea mult

Christoph Daum, selecţionerul echipei naţionale a României, a declarat înaintea meciului cu Armenia, de pe stadionul Republican din Erevan, că suporterii tricolorilor trebuie să aibă răbdare, atât cu el, cât şi cu jucătorii naţionalei, pentru că aşteptările sunt prea mari în momentul de faţă.

1021 afișări
Imaginea articolului Christoph Daum, selecţionerul naţionalei: Este ceea ce pot face în acest moment. Nu vă aşteptaţi la prea mult

Christoph Daum, selecţionerul naţionalei: Este ceea ce pot face în acest moment. Nu vă aşteptaţi la prea mult

"Mereu încercăm ceva nou, aţi văzut că am chemat jucători noi, am urmărit jucătorii, dar nu cred că a fost vreo greşeală în primul 11 împotriva Muntenegrului. Puteam câştiga cu acea echipă de start. Am făcut totul bine, ne-a lipsit doar norocul şi felul în care a jucat echipa în repriza a doua a fost excelent. Este ceea ce pot face în acest moment. Nu vă aşteptaţi la prea mult. Este valabil şi pentru mâine. Nu vă aşteptaţi la prea multe. Aveţi răbdare", a declarat selecţionerul României, Christoph Daum.

România a jucat un singur meci în campania de calificare la Campionatul Mondial de peste doi ani, din Rusia. Tricolorii au remizat, pe Cluj Arena, scor 1-1, cu Muntenegru. Selecţionerul Christoph Daum ştie că în fotbal cel mai mult contează rezultatele şi speră la câştigarea tuturor punctelor puse în joc la partida cu Armenia.

"Motivaţia e la fel. Sunt în continuare motivat, provocarea este aceeaşi şi dificultăţile sunt aceleaşi. Nimic nu s-a schimbat, doar că acum ştiu puţin mai multe despre problemele pe care le avem. Nu este o diferenţă mare. Încercăm să dezvoltăm aceşti jucători, această echipă, o nouă structură în fotbalul românesc, dar în acelaşi timp să obţinem şi cele mai bune rezultate. Rezultatul este cel mai important în fotbal şi toată lumea se va uita doar la rezultate. Şi acum trebuie să căutăm acest lucru, să obţinem cel mai bun rezultat în următorul meci", a continuat Chritoph Daum.

Meciul dintre Armenia şi România se va disputa, sâmbătă, de la ora 19:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici